Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers

Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers groeit . Deze Broccoli wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers

De Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers zijn de perfecte toevoeging aan je keuken! Deze spruitgroente is gemakkelijk te kweken met alleen water. De broccolikers zitten boordevol vitamines en voedingsstoffen, waardoor ze niet alleen heerlijk zijn, maar ook goed voor je gezondheid. Broccoli staat bekend om zijn beschermende eigenschappen voor het hart en de bloedvaten. Met deze spruit kun je op een milde manier genieten van de heerlijke smaak van broccoli. Het is een veelzijdige garnering die bijna bij elk gerecht past. Voeg het toe aan romige sauzen, soepen en saladeschotels voor een extra smaakvolle twist. Met de Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers haal je niet alleen een smaakvolle toevoeging in huis, maar ook een gezonde keuze. Maak je maaltijden compleet met deze heerlijke spruitgroente en geniet van de vele voordelen die het biedt voor je gezondheid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers

De Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers bloeit . 

De Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Sprouting Broccolikers vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.