Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1

Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1

Aantal in verpakking15 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1

De Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1 is een uniek en heerlijk product dat je niet wilt missen. Deze kleine lichtbruine flespompoen behoort tot het Butternut-type en heeft een gemiddeld gewicht van ongeveer een kilo. Maar laat je niet misleiden door zijn bescheiden formaat, want deze pompoen zit boordevol smaak! Het vruchtvlees van de Butterscotch is geel-oranje van kleur en heeft een verrukkelijke zoete smaak. Het is een veelzijdige pompoen die in talrijke gerechten kan worden verwerkt. Of je nu een heerlijke pompoensoep wilt maken, een smakelijke pompoenpuree wilt bereiden of een verrassend bijgerecht voor je herfstmaaltijd wilt creëren, de Butterscotch flespompoen is de perfecte keuze. Een ander voordeel van deze flespompoen is dat hij lang houdbaar is. Je kunt hem tot enkele maanden na de oogst bewaren op een droge plaats. Dit betekent dat je kunt genieten van de heerlijke smaak van deze pompoen, zelfs nadat het pompoenseizoen voorbij is. Dus waar wacht je nog op? Probeer nu de Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1 en ontdek zelf waarom dit een absolute must-have is voor alle pompoenliefhebbers.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1

De Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1 bloeit Zomer. 

De Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1 is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1 groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Flespompoen Butterscotch F1 vind je 15 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.