Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer

Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer groeit Jaarrond bij binnenteelt. Deze Peper wordt maximaal 80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer

Aantal in verpakking5 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJaarrond bij binnenteelt
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer

De Bhut Jolokia of Ghost pepper zaden zijn een must voor degenen die houden van een pittige kick in hun gerechten. Deze zaden bieden de mogelijkheid om je eigen Bhut Jolokia planten te kweken, rechtstreeks vanuit je eigen moestuin, balkon of vensterbank. Stel je voor, elke dag verse en smaakvolle pepers die je kunt gebruiken in je favoriete gerechten! De Bhut Jolokia peper staat bekend om zijn intense hitte en wordt beschouwd als een van de heetste pepers ter wereld. Met zijn rijke smaak en pittige aroma zal deze peper zeker een onvergetelijke ervaring toevoegen aan je culinaire avonturen. Het kweken van deze plant is een spannende uitdaging die je groene vingers zal testen. Maar maak je geen zorgen, wij hebben gedetailleerde instructies toegevoegd om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het zaaien van de zaden tot het verzorgen van de jonge plant en het oogsten van je eigen Bhut Jolokia pepers, je zult een gevoel van voldoening ervaren als je de vruchten van je arbeid ziet groeien. Dus, als je klaar bent om je smaakpapillen te prikkelen en je culinaire gerechten naar een hoger niveau te tillen, haal dan nu je eigen Bhut Jolokia of Ghost pepper zaden in huis. Word een echte peperliefhebber en geniet van de intense smaak en hitte die deze pepers te bieden hebben.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer

De Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer kan je Jaarrond bij binnenteelt zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer bloeit Jaarrond bij binnenteelt. 

De Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer groeit maximaal tot 80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Bhut Jolokia of Ghost pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank. Zeer vind je 5 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.