Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO

Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Sla wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO

Aantal in verpakking105 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO is een tuinderssoort die ideaal is voor de teelt van voorjaar tot en met herfst. Deze prachtige botersla heeft een glanzend rode kleur en een lichtgroen hart. Wat deze sla echt bijzonder maakt, is dat het uitstekende resistenties heeft en goed bestand is tegen schieten en randvorming (tip burn). Voor de beste resultaten dienen de zaaisels in de zomer koel gehouden te worden. Het is ook belangrijk om ruim uit te dunnen en bij droog weer voldoende vochtig te houden. Wat deze sla nog specialer maakt, is dat het al bij zeer koele temperaturen (>10°C) gezaaid kan worden. Dit betekent dat je al vroeg in het seizoen kunt genieten van heerlijke, knapperige sla uit eigen tuin. Met de Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO haal je niet alleen een smaakvolle sla in huis, maar ook een gezonde keuze. Deze biologische sla is geteeld zonder gebruik van kunstmatige meststoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. Geniet van verse, knapperige sla die vol zit met voedingsstoffen. Geef je salades, sandwiches en wraps een extra boost met deze heerlijke botersla.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Kropsla, Botersla Roxy BIO vind je 105 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.