Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Radijs Raxe BIO

Sluis Garden Radijs Raxe BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Radijs Raxe BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Radijs wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Radijs Raxe BIO

Aantal in verpakking300 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZ0mer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Radijs Raxe BIO

De Sluis Garden Radijs Raxe BIO is een biologisch geteelde zaadsoort die geschikt is voor zowel vroege als late teelt. Deze scharlakenrode, ronde radijsjes kunnen zowel onder glas als in de volle grond worden gekweekt. Ze zijn goed resistent tegen voosheid, meeldauw en zowel hoge als lage temperaturen, waardoor ze ideaal zijn voor diverse klimaatomstandigheden. Het zaaien van deze radijsjes is eenvoudig. Ze moeten dun gezaaid worden in regels en kunnen indien nodig later worden uitgedund. Het is belangrijk om ze niet te veel te bemesten, omdat dit de kans op voosheid kan verhogen. Voldoende water geven is essentieel om scherpte te voorkomen. Daarnaast bevatten deze radijsjes verschillende mineralen zoals kalium en fosfor, waardoor ze niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens gezond. De Sluis Garden Radijs Raxe BIO is niet alleen een smakelijke groente, maar ook een leerzame ervaring voor kinderen. Ze kunnen betrokken worden bij het hele proces, van zaaien tot oogsten. Het is een leuke manier om kinderen te leren over de natuur, voedselproductie en het belang van gezonde voeding. Met deze radijsjes kunnen ze hun eigen kleine moestuin beginnen en genieten van de heerlijke resultaten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Radijs Raxe BIO

De Sluis Garden Radijs Raxe BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Radijs Raxe BIO bloeit Z0mer. 

De Sluis Garden Radijs Raxe BIO is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Radijs Raxe BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Radijs Raxe BIO groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Radijs Raxe BIO vind je 300 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.