Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue

Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 300 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue

De Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue zijn perfect voor liefhebbers van sappige tomaten met een volle smaak. Deze unieke tomatenvariëteit is langwerpig van vorm en heeft een opvallend vlezige consistentie. Met zijn dieprode kleur en stevige structuur is deze tomaat een lust voor het oog en een ware traktatie voor de smaakpapillen. De Andine Cornue tomaten behoren tot een oud ras en combineren de beste eigenschappen van pruimtomaten en vleestomaten. Deze tomaten hebben een gemiddelde grootte en wegen ongeveer 80-120 gram per stuk. Ze worden groen geoogst en rijpen prachtig naar een levendige rode kleur. De zoete smaak en heerlijke geur van deze tomaten zorgen voor een authentieke en nostalgische smaakbeleving. Naast hun fantastische smaak zijn de Andine Cornue tomaten ook nog eens relatief gemakkelijk te kweken. Deze midden-vroege variëteit is niet bijzonder gevoelig voor neusrot, waardoor u kunt genieten van een overvloedige oogst zonder zorgen. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint met uw eigen moestuin, deze tomatenzaden zijn een geweldige keuze om uw oogst te verrijken met heerlijke, zelfgekweekte tomaten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue

De Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue bloeit zomer. 

De Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue groeit maximaal tot 300 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden Pruimtomaat Andine Cornue vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.