Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Meloen Stellio F1

Van Hemert Meloen Stellio F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Meloen Stellio F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Meloen Stellio F1

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Meloen Stellio F1

Van Hemert Meloen Stellio F1 is een revolutionaire toevoeging aan ons assortiment van tuindershybriden. Deze meloen, van het Franse type Charentais, is een ware traktatie voor de smaakpapillen. Met zijn grijsgroene buitenkant en verrukkelijk zoet geurend oranje vruchtvlees, zal deze meloen je zintuigen verwennen als nooit tevoren. Het kweken van meloenen vereist een warme omgeving om te groeien en te rijpen. Daarom raden we aan om de Van Hemert Meloen Stellio F1 eerst voor te zaaien in een warme omgeving, zoals een kas of een platte bak. Zorg ervoor dat je de bloemen van deze meloensoort blootstelt aan insecten, zodat ze bestoven kunnen worden en de vruchten optimaal kunnen groeien. Met de Van Hemert Meloen Stellio F1 breng je niet alleen een stukje Franse smaak naar je eigen tuin, maar ook een stukje vakmanschap. Deze meloen is met zorg gekweekt door onze ervaren tuinders, die alleen de beste kwaliteit nastreven. Geniet van de heerlijke zoete smaak en het verleidelijke aroma van deze unieke meloensoort en maak van je tuin een waar paradijs van smaak en geur.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Meloen Stellio F1

De Van Hemert Meloen Stellio F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Meloen Stellio F1 bloeit Zomer. 

De Van Hemert Meloen Stellio F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Meloen Stellio F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Meloen Stellio F1 groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Meloen Stellio F1 vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.