Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden

Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden groeit altijd. Deze wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden

Aantal in verpakking9 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijdniet
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden

De Click Grow Steak kruidenmix biedt u de mogelijkheid om moeiteloos verse kruiden te kweken in uw Click & Grow binnentuin. Met deze mix kunt u genieten van drie verschillende kruiden die perfect zijn voor het op smaak brengen van vlees. De kruiden worden rechtstreeks bij u thuis gekweekt, direct vanaf uw vensterbank. Deze kruidenmix bevat een zorgvuldig samengestelde selectie van drie verschillende kruiden die speciaal zijn geselecteerd voor het kruiden van steak. Voeg een vleugje smaak toe aan uw gerechten met de heerlijke aroma's van deze verse kruiden. Met de Click Grow Steak kruidenmix heeft u altijd de perfecte kruiden bij de hand, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Dankzij het innovatieve Click & Grow systeem is het kweken van kruiden nog nooit zo eenvoudig geweest. Plaats de plantcapsules in uw Click & Grow binnentuin, voeg water toe en laat het systeem zijn werk doen. De kruiden groeien op een natuurlijke en duurzame manier, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gebruik van pesticiden of chemicaliën. Met de Click Grow Steak kruidenmix heeft u altijd verse kruiden binnen handbereik. Voeg een vleugje smaak toe aan uw favoriete steakgerechten en geniet van de heerlijke aroma's die deze verse kruiden te bieden hebben. Bestel vandaag nog uw Click Grow Steak kruidenmix en ontdek de voordelen van het kweken van uw eigen kruiden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden

De Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden kan je altijd zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden bloeit niet. 

De Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden is . Heerlijk om mee te koken.

De Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Click Grow Steak kruidenmix 3 x 3 verschillende kruiden vind je 9 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.