Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1

Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1

De Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1 is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Met lange trossen vol heerlijke zoete rode kersgrote tomaten, is dit de perfecte snack om van te genieten of om toe te voegen aan je favoriete salade. Deze hybride tomaat is geschikt voor zowel kas- als buitenteelt, maar kan ook gemakkelijk worden opgekweekt in grote potten. Om te beginnen met het kweken van deze tomaten, zaai je de zaden in een zaaibakje en zodra ze hanteerbaar zijn, verplant je ze in potten. Later kunnen ze worden uitgeplant in een kas of buiten op een warme, beschutte plaats. Het is belangrijk om na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant te knijpen, zodat de energie naar de ontwikkeling van de tomaten gaat. Daarnaast moeten de uitlopers in de oksels van de bladeren altijd worden weggenomen om de plant gezond te houden. Om ervoor te zorgen dat de tomatenplant goed groeit en vrucht draagt, is het aan te raden om de plant na verloop van tijd bij te mesten met tomatenvoeding. Op deze manier zal de plant alle voedingsstoffen krijgen die hij nodig heeft om sappige en smaakvolle tomaten te produceren. Met de Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1 in je tuin, ben je verzekerd van een overvloedige oogst van heerlijke tomaten om van te genieten.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1

De Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1 is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1 groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Kerstomaat Supersweet 100 F1 vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.