Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden

Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden

De Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden zijn een unieke toevoeging aan uw tuin. Deze tomatenplant produceert prachtige vruchten die lijken op witte eieren en later veranderen naar een betoverende roze en lichtrode kleur. Met een laagblijvend gewas is deze tomaat perfect voor zowel kleinere tuinen als potteelt. Om deze heerlijke tomaten te laten groeien, kunt u beginnen met het zaaien van de zaden in een zaaibakje bij een temperatuur van 20°C vanaf eind februari. U kunt er ook voor kiezen om ze later buiten onder glas te zaaien. Nadat de zaailingen zijn verspeend, kunt u ze in een kas of in potten uitplanten. Deze tomatenplant gedijt goed in een beschutte omgeving en vereist regelmatige verzorging en water geven. Met de Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden kunt u genieten van heerlijke zelfgekweekte tomaten die een unieke en kleurrijke toevoeging zullen zijn aan uw moestuin. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte en zonlicht biedt voor optimale groei. Bestel vandaag nog uw zaden en begin met het kweken van deze prachtige en smaakvolle tomaten.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden

De Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden bloeit Zomer. 

De Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Pomodori, TomaatThai Egg 10 zaden vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.