Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kastanjechampignon kweekset XL

Kastanjechampignon kweekset XL

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kastanjechampignon kweekset XL groeit . Deze Champignon wordt maximaal 2 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kastanjechampignon kweekset XL

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
BloeitijdJAN - DEC
BloeiperiodeGeen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Kastanjechampignon kweekset XL

De Kastanjechampignon kweekset XL is de perfecte manier om thuis je eigen heerlijke paddenstoelen te kweken. Deze kweekset bevat de bruine variëteit van de normale witte champignon, ook wel bekend als kastanjechampignon. Deze champignon groeit op dezelfde natuurlijke compost als zijn witte tegenhanger, maar heeft een iets pittigere smaak. Het is een ware smaaksensatie die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Met de Kastanjechampignon kweekset XL haal je niet alleen een heerlijke delicatesse in huis, maar ook een prachtige paddenstoel om te zien. Zijn bijzondere uiterlijk maakt hem een echte eyecatcher op tafel. De kweekset is eenvoudig te gebruiken en bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen. Volg gewoon de eenvoudige instructies en binnen korte tijd kun je genieten van je eigen verse kastanjechampignons. Breng iets bijzonders op tafel en geniet van de voldoening van het kweken van je eigen paddenstoelen met de Kastanjechampignon kweekset XL. Verrijk je gerechten met deze smaakvolle en prachtige champignons en maak indruk op je familie en vrienden. Waar wacht je nog op? Bestel nu en begin je eigen champignonavontuur thuis!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kastanjechampignon kweekset XL

De Kastanjechampignon kweekset XL kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Kastanjechampignon kweekset XL bloeit JAN - DEC. 

De Kastanjechampignon kweekset XL is Champignon. Heerlijk om mee te koken.

De Kastanjechampignon kweekset XL kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kastanjechampignon kweekset XL groeit maximaal tot 2 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kastanjechampignon kweekset XL vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.