Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Potpaprika Kobold F1

Sluis Garden Potpaprika Kobold F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Potpaprika Kobold F1

Aantal in verpakking8 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJuli - September
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Potpaprika Kobold F1

De Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 is een prachtige compacte pot-paprika die perfect is voor teelt op een zonnige plek, zoals uw balkon of kleine tuin. Deze paprika heeft een krachtige groei en mooie vertakking, wat zorgt voor een overvloedige oogst van glanzende vruchten die naar rood afrijpen. Maar het is niet alleen de opbrengst die indruk maakt, de smaak van deze paprika is meer dan uitstekend! Hij is heerlijk zoet en aromatisch, waardoor elke hap een waar genot is. Met een vruchtgewicht van ongeveer 50 tot 70 gram en een plant hoogte van ongeveer 40 cm, is de Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 een ideale keuze voor iedereen die graag paprika's wil kweken in beperkte ruimtes. Bovendien zijn de rijpere vruchten duidelijk zoeter van smaak en bevatten ze een scala aan mineralen, evenals een hoge dosis vitamine B en C. U kunt de zaden van deze paprika onder glas zaaien op een zaaibed of direct in 10 cm potjes. Zodra de zaailingen opkomen, kunt u ze verplanten en later in een koude kas of buiten op een warme, beschutte plaats uitplanten. Met de Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 kunt u genieten van heerlijke, zelfgekweekte paprika's, zelfs als u maar beperkte ruimte heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Potpaprika Kobold F1

De Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 bloeit Juli - September. 

De Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Potpaprika Kobold F1 vind je 8 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.