Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Peper Habanero mix

Buzzy® Xotica Peper Habanero mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Peper Habanero mix groeit . Deze Peper wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Peper Habanero mix

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Peper Habanero mix

De Buzzy® Xotica Peper Habanero mix is een unieke en uitdagende toevoeging aan je tuin of kas. Deze Habanero pepers staan bekend om hun intense hitte en karakteristieke aroma. Ze zijn perfect voor het toevoegen van een pittige kick aan je favoriete gerechten. Om optimaal van deze pepers te genieten, raden we aan om ze niet te snijden, maar ze kort mee te laten koken in soepen en sauzen. Op deze manier behouden ze hun smaak en kracht. Je kunt de zaden binnenshuis zaaien vanaf eind maart tot begin juni, bij een minimale temperatuur van 20 ºC. Als de zaailingen ongeveer 7 weken oud zijn, kunnen ze worden uitgeplant op een afstand van 70 x 50 cm. Om de planten te ondersteunen tijdens hun groei, kun je ze begeleiden met touw of tonkinstokken. Dit zorgt ervoor dat de planten stevig blijven staan en de vruchten goed kunnen ontwikkelen. Met de Buzzy® Xotica Peper Habanero mix haal je niet alleen een pittige smaakmaker in huis, maar ook een prachtige plant die je tuin of kas zal verrijken. Geniet van de hitte en het aroma van deze speciale pepers!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Peper Habanero mix

De Buzzy® Xotica Peper Habanero mix kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Peper Habanero mix bloeit . 

De Buzzy® Xotica Peper Habanero mix is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Peper Habanero mix kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Peper Habanero mix groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Peper Habanero mix vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.