Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111

Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111

De Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 is een bijzondere plant die bekend staat om zijn overvloedige productie van smalle tomaatjes. Deze krachtige plant is perfect voor het kweken in potten op het terras of balkon, waardoor je zelfs in stedelijke omgevingen van heerlijke tomaten kunt genieten. Met de Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 kun je vroeg beginnen met zaaien, al in februari, en doorgaan tot mei. Hierdoor ben je verzekerd van een lang groeiseizoen om van te genieten. De tomaatjes kunnen worden geoogst van juli tot oktober, waardoor je maandenlang verse, sappige tomaten kunt plukken. Deze tomatenplant is niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. De smalle tomaatjes hebben een prachtige dieprode kleur en zijn perfect om te gebruiken in salades, sauzen of gewoon om zo te snacken. Met de Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 breng je een stukje mediterrane sfeer naar je eigen tuin of balkon en geniet je van de heerlijke smaak van verse tomaten, rechtstreeks uit eigen kweek.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111

De Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 bloeit . 

De Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Tomaat, PomodoroCherry 106/111 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.