Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic SproutingMosterdkers

Buzzy® Organic SproutingMosterdkers

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic SproutingMosterdkers groeit Jaarrond. Deze wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic SproutingMosterdkers

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic SproutingMosterdkers

Spruitgroente kan gemakkelijk worden gekweekt met water. De Buzzy® Organic SproutingMosterdkers is een spruitgroente met een pittige en uitgesproken mosterdsmaak. Deze spruitgroente is heerlijk op een broodje kaas, beenham of leverworst. Daarnaast is het ook een echte smaakmaker in aardappelpuree, mosterdsoep of mayonaise voor mosselen of koude kip. De Buzzy® Organic SproutingMosterdkers is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Het is rijk aan calcium, ijzer en de vitaminen A, B1, B2 en C. Dit maakt het een voedzaam en verantwoordelijk ingrediënt om toe te voegen aan je maaltijden. Met deze spruitgroente kun je eenvoudig je gerechten verrijken met een pittige smaak en tegelijkertijd genieten van de vele voordelen voor je gezondheid. Probeer de Buzzy® Organic SproutingMosterdkers en ontdek de veelzijdigheid en smaak die het aan je gerechten toevoegt!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic SproutingMosterdkers

De Buzzy® Organic SproutingMosterdkers kan je Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic SproutingMosterdkers bloeit nvt. 

De Buzzy® Organic SproutingMosterdkers is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic SproutingMosterdkers kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic SproutingMosterdkers groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic SproutingMosterdkers vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.