Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby

Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby groeit april t/m mei. Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby

De Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby is een heerlijke en zoete watermeloensoort die je zelf kunt kweken. Met deze zaden kun je vanaf half april beginnen met zaaien in een kweekbakje. Plaats het kweekbakje binnenshuis op een temperatuur van 20°C, of wacht tot later in het seizoen en zaai de zaden direct buiten onder glas. Na het verspenen kunnen de zaailingen worden uitgeplant in een kas of buiten, zolang de planten maar op een beschutte en zonnige plek staan. Het mooie aan deze watermeloenen is dat je ze niet hoeft te snoeien. Laat de planten groeien en geniet van de grote, sappige vruchten die ze zullen produceren. Met de Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby kun je je eigen verse en zoete watermeloenen kweken, rechtstreeks uit je eigen tuin. Laat je verrassen door de heerlijke smaak en geniet van de zomerse traktatie die deze watermeloenen bieden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby

De Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby kan je april t/m mei zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby bloeit . 

De Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Watermeloenen Sugar Baby vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.