Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Artisjokde Provence

Sluis Garden Artisjokde Provence

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Artisjokde Provence groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Artisjokde Provence

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Artisjokde Provence

De Sluis Garden Artisjokde Provence is een prachtige meerjarige plant met violette bloemen die een ware aanwinst is voor elke tuin. Deze plant kan niet alleen als decoratieve bloem worden gebruikt, maar ook als heerlijke groente. De bloemen kunnen namelijk geoogst worden voordat ze volledig uitkomen en dienen dan als een ware delicatesse op je bord. Om de Sluis Garden Artisjokde Provence succesvol te laten groeien, is het aan te raden om deze onder glas te zaaien op een zaaibedje. Als alternatief kan er ook direct in potten gezaaid worden, om de penwortel zo min mogelijk te beschadigen. Het is belangrijk om de meest gestekelde planten te verwijderen en alleen de mooiste en sterkste planten te laten groeien. Daarnaast heeft deze plant een stevige bemesting nodig om optimaal te kunnen groeien en bloeien. Hoewel de Sluis Garden Artisjokde Provence niet volledig winterhard is, kan deze wel overwinteren met de juiste bescherming. In de winters is het bijvoorbeeld aan te raden om de plant af te dekken met stro. Op deze manier blijft de plant beschermd tegen de kou en kan deze in het voorjaar weer volop gaan bloeien. Met deze prachtige en veelzijdige plant haal je een echte eyecatcher in huis!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Artisjokde Provence

De Sluis Garden Artisjokde Provence kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Artisjokde Provence bloeit . 

De Sluis Garden Artisjokde Provence is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Artisjokde Provence kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Artisjokde Provence groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Artisjokde Provence vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.