Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin

Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin

"Met de Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin kunt u nu zelf op een eenvoudige en biologische manier uw eigen verse sla kweken. Deze hoogwaardige biologische zaden zorgen voor een gezonde en smaakvolle oogst, rechtstreeks uit uw eigen tuin. Begin uw tuinavontuur en ervaar de voldoening van het zelf kweken van uw eigen sla, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld." "De Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin is speciaal geselecteerd voor haar uitstekende smaak en knapperige textuur. Deze biologische zaden zijn geproduceerd zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, waardoor u kunt genieten van een puur en gezond product. Met deze zaden kunt u uw moestuin transformeren tot een groene oase vol met heerlijke, verse sla." "Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint met uw groene avontuur, de Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin is geschikt voor iedereen. Met de bijgevoegde gedetailleerde instructies kunt u direct aan de slag en binnen no-time genieten van uw eigen biologische oogst. Verrijk uw maaltijden met deze smaakvolle kropsla, en ervaar de ongeëvenaarde versheid en voedingswaarde van zelfgekweekte groenten. Bestel vandaag nog uw Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin en ontdek de magie van biologisch tuinieren!".

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin

De Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin bloeit . 

De Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Kropsla Meikoningin vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.