Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo

Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo groeit . Deze Pompoen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met zijn compacte formaat en kleine roomwitte pompoentjes brengt deze pompoen een vleugje speelsheid en elegantie in uw buitenruimte. Deze unieke pompoensoort kan zowel onder glas worden gekweekt als direct buiten gezaaid worden. Voor de beste resultaten is het aan te raden om de zaden in april onder glas te zaaien en vervolgens in potjes te verplanten. Half mei kunnen de zaailingen dan buiten worden uitgeplant of u kunt ervoor kiezen om in deze periode direct buiten te zaaien en de jonge plantjes in juni uit te planten. De kleine pompoentjes wegen tussen de 100 en 200 gram en zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook eetbaar. Ze zijn perfect geschikt voor culinaire bereidingen in de keuken, zoals soepen, stoofschotels en zelfs desserts. Daarnaast zijn ze ook uitermate geschikt als decoratie. Voeg een speelse touch toe aan uw tafeldecoratie, bloemstukken of herfstkransen met deze schattige pompoentjes. Of gebruik ze als unieke en originele cadeautjes voor vrienden en familie. De mogelijkheden zijn eindeloos met de Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo bloeit . 

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Ornamental, Pompoen Baby Boo vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.