Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tuinboonkiem3220

Sluis Garden Tuinboonkiem3220

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tuinboonkiem3220 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tuinboonkiem3220

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tuinboonkiem3220

De Sluis Garden Tuinboonkiem3220 is een kleurrijke en productieve tuinboonvariëteit die ook ideaal is om te koken. Met zijn opvallende bloemen en overvloedige opbrengst is deze tuinboon een ware blikvanger in elke moestuin. Wat deze variëteit echt bijzonder maakt, is dat de bonen een duidelijke tuinboonsmaak hebben wanneer ze bruin worden gekookt. De zaden van de Sluis Garden Tuinboonkiem3220 zijn groter en rijpen sneller dan die van de Driemaal Wit variëteit. Het is belangrijk om de jonge tuinbonen te plukken, omdat ze op dat moment het lekkerst smaken. Om de kans op luisaantasting te verminderen, raden we aan om de top van de plant te breken bij het vormen van de onderste peulen. Voor een vroege oogst kunt u de zaden voorzaaien in potjes onder glas. Als u een latere oogst wilt, kunt u de zaden direct in de vollegrond zaaien, op rijen van 40 cm met elke 10 cm een boon. Deze planten zijn goed bestand tegen kou en hebben geen ondersteuning nodig, omdat het stambonen zijn. Met de Sluis Garden Tuinboonkiem3220 kunt u genieten van heerlijke tuinbonen met een unieke smaak en een prachtige aanblik in uw tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tuinboonkiem3220

De Sluis Garden Tuinboonkiem3220 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Tuinboonkiem3220 bloeit . 

De Sluis Garden Tuinboonkiem3220 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tuinboonkiem3220 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tuinboonkiem3220 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tuinboonkiem3220 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.