Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur

Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur groeit oogsten: juni-september. Deze Aubergine wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur

De Aubergine Langete is een prachtige groente met lange, violette vruchten. Deze vruchten zijn perfect om te stoven of te gebruiken in heerlijke ratatouille gerechten. Met zijn glanzende huid en diepe kleur zal de Aubergine Langete zeker een blikvanger zijn in elke moestuin. Deze aubergines zijn speciaal gekweekt voor de teelt in hobbyserres. Met hun lange vruchten en stevige structuur zijn ze ideaal voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. De Aubergine Langete gedijt goed in een serreomgeving, waar hij voldoende warmte en bescherming krijgt om optimaal te groeien. Voeg een vleugje elegantie en smaak toe aan je culinaire creaties met de Aubergine Langete. Of je nu een heerlijke stoofpot wilt maken of je gerechten wilt verrijken met een mediterrane flair, deze aubergines zullen zeker indruk maken. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van deze prachtige, langwerpige vruchten en geniet van de smaakvolle resultaten die ze te bieden hebben.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur

De Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur kan je oogsten: juni-september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur bloeit nvt. 

De Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur is Aubergine. Heerlijk om mee te koken.

De Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Aubergine Langete Lange vruchten met een mooiete kleur vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.