Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Watermeloen sugar baby

Protectate zaden: Watermeloen sugar baby

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Watermeloen sugar baby groeit vanaf maart tot juni. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Watermeloen sugar baby

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeVoorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Watermeloen sugar baby

De Protectate zaden: Watermeloen sugar baby zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van sappige en zoete watermeloenen. Deze kruipende plant heeft zeer lange stengels die zich moeiteloos verspreiden en prachtige ronde vruchten produceren. Met een gewicht van ongeveer 4 tot 5 kg, zijn deze watermeloenen ideaal om te delen met vrienden en familie tijdens zomerse bijeenkomsten. Wat deze watermeloenen echt uniek maakt, is hun donkergroene, bijna zwarte korst. Dit geeft de vruchten niet alleen een opvallende uitstraling, maar biedt ook extra bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het helder oranje vruchtvlees van de Watermeloen sugar baby is van uitzonderlijke kwaliteit en biedt een heerlijke zoetheid die je smaakpapillen zal veroveren. Elke hap is verfrissend en zorgt voor een ware explosie van smaak in je mond. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Protectate zaden: Watermeloen sugar baby zijn gemakkelijk te kweken en vereisen minimale verzorging. Deze zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een betrouwbare en overvloedige oogst. Voeg een vleugje zoetheid toe aan je tuin en geniet van de heerlijke Watermeloen sugar baby vruchten, perfect voor zomerse lekkernijen en verfrissende drankjes.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Watermeloen sugar baby

De Protectate zaden: Watermeloen sugar baby kan je vanaf maart tot juni zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar, Najaar.

De Protectate zaden: Watermeloen sugar baby bloeit zomer. 

De Protectate zaden: Watermeloen sugar baby is . Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Watermeloen sugar baby kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Watermeloen sugar baby groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Watermeloen sugar baby vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.