Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking

Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking

Haal het beste uit je balkon, (dak)terras of tuin met de Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking. Deze rode paprika's zijn perfect geschikt om te kweken in potten, bakken, plantzakken of zelfs in een vierkante meter tuin. Begin al in februari met het voorzaaien onder glas, en zodra de kiemplanten groot genoeg zijn, plant je ze uit in potten. Geniet vervolgens van de heerlijk zoete en productieve mini-paprika's die je zelf hebt gekweekt. Met deze Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking haal je niet alleen een smakelijke toevoeging aan je maaltijden in huis, maar ook een decoratieve plant. Deze rode paprika's zorgen voor een kleurrijk accent op je balkon, terras of in je tuin. Ze groeien gemakkelijk en produceren een overvloed aan zoete mini-paprika's. Ga aan de slag met je eigen moestuin en geniet van de voldoening die het kweken van je eigen groenten met zich meebrengt. Met de Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking kun je zelfs in beperkte ruimtes genieten van verse paprika's. Probeer het nu en ontdek hoe leuk en eenvoudig het is om je eigen groenten te kweken!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking

De Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking bloeit . 

De Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Patio Vegetables, Paprika Snacking vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.