Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden

Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden groeit Afhankelijk of het gekweekt wordt in een kas of buiten in de grond. Deze wordt maximaal 70 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden

Aantal in verpakking3 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdMaart tot en met juli
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden

Dit prachtige pakket van Buzzy® moestuinzaden biedt alles wat je nodig hebt om je eigen kruiden te kweken. Met een verscheidenheid aan zaden, waaronder salie, lavas of maggiplant, Oost-Indische kers en basilicum, zul je genieten van een bonte mix van smaken en geuren in je tuin of op je balkon. Het pakket bevat ook 10 liter Buzzy® Florentus Zaai- en stekgrond, speciaal samengesteld om de beste groei en ontwikkeling van je zaden te bevorderen. De zaadbakjes zijn perfect om je zaden in te zaaien en te laten ontkiemen, waardoor je een goede start hebt voor je moestuinavontuur. Met dit Buzzy® moestuinzaden pakket heb je alles wat je nodig hebt om je eigen biologische kruiden te kweken. Ontdek de voldoening van het zelf kweken en geniet van verse en aromatische kruiden in je gerechten. Een perfect cadeau voor tuinliefhebbers en culinaire avonturiers!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden

De Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden kan je Afhankelijk of het gekweekt wordt in een kas of buiten in de grond zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden bloeit Maart tot en met juli. 

De Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden groeit maximaal tot 70 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® moestuinzaden salie maggiplant Oost-Indische kers basilicum- zaaigrond en benodigdheden vind je 3 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.