Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Broccoli Marathon F1

Buzzy® Broccoli Marathon F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Broccoli Marathon F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Broccoli wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Broccoli Marathon F1

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Broccoli Marathon F1

De Buzzy® Broccoli Marathon F1 is een ware marathonloper onder de broccoli's. Deze uniforme hybride is niet alleen een genot voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Met zijn verfijnde smaak brengt hij een nieuwe dimensie naar je groentetuin. Wat deze broccoli echt bijzonder maakt, is zijn uitstekende opbrengst. Hij is een ware krachtpatser en zorgt ervoor dat je nooit zonder verse broccoli komt te zitten. Of je nu een beginnende tuinier bent of een ervaren groene vingers hebt, de Buzzy® Broccoli Marathon F1 is de perfecte keuze voor iedereen die van een goede oogst houdt. Deze hybride broccoli is niet alleen veelzijdig in de keuken, maar ook in de tuin. Hij gedijt goed in verschillende bodemsoorten en kan zowel in de volle grond als in potten worden gekweekt. Met zijn sterke en uniforme groei zorgt hij voor een prachtige toevoeging aan je tuin. Dus waar wacht je nog op? Laat de Buzzy® Broccoli Marathon F1 je tuin veroveren en geniet van de heerlijke smaak en overvloedige opbrengst die deze bijzondere hybride te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Broccoli Marathon F1

De Buzzy® Broccoli Marathon F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Broccoli Marathon F1 bloeit nvt. 

De Buzzy® Broccoli Marathon F1 is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Broccoli Marathon F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Broccoli Marathon F1 groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Broccoli Marathon F1 vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.