Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen

ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen

Met ToshiFarm broed voor Shiitake kun je op een eenvoudige manier je eigen paddenstoelen kweken. Dit speciale broed van de Lentinula Edodes soort gedijt uitstekend op boomstammen en levert een overvloed aan heerlijke Shiitake paddenstoelen op! Voor het beste resultaat raden we aan om verse stammen te gebruiken die niet ouder zijn dan een half jaar. Shiitake kweken is een gemakkelijke activiteit die door iedereen kan worden uitgevoerd, zolang je maar beschikt over geschikte stammen of bereid bent om te kweken op een Masters Mix. Houd er rekening mee dat deze specifieke variant niet groeit op koffiedik, maar alleen op hardhout. Onze ToshiFarm broed voor Shiitake is van de hoogste kwaliteit en zorgt voor een succesvolle oogst van smakelijke paddenstoelen. Met elke set broed ontvang je gedetailleerde instructies, zodat je direct aan de slag kunt met het kweken van je eigen Shiitake paddenstoelen. Verrijk je culinaire ervaring door verse, zelfgekweekte paddenstoelen toe te voegen aan je gerechten. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om onze kweekset aan te schaffen, inclusief alle benodigde materialen om direct te starten met Shiitake kweken. Onze kweekset bevat het ToshiFarm broed voor Shiitake, een geschikte boomstam en een handige handleiding om je stap voor stap te begeleiden bij het kweekproces. Begin vandaag nog met je eigen Shiitake kweekavontuur en geniet van.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen

De ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor ShiitakeZelf Shiitake kweken Broed voor Shiitake Kweekset Paddenstoel Sporen vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.