Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete

Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete

De Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete is een unieke variëteit van radijs die bekend staat om zijn lange, witte vorm. Het zaaien van deze radijs is eenvoudig en kan rechtstreeks in de volle grond worden gedaan, van half maart tot begin augustus. Plaats de zaden in regels en dun ze iets uit voor optimale groei. Wat dit product extra speciaal maakt, is dat het bijdraagt aan een gezond biologisch evenwicht in uw tuin. Het wordt aanbevolen om naast de radijs ook worteltjes en/of sla te zaaien. Deze combinatie zorgt voor een harmonieuze groei en bevordert een gezonde omgeving voor uw gewassen. Met de Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete kunt u genieten van heerlijke, knapperige radijsjes met een verfijnde smaak. Voeg ze toe aan salades, sandwiches of serveer ze gewoon als gezonde snack. Maak uw tuin compleet met deze bijzondere radijsvariëteit en geniet van een overvloedige oogst vol smaak en vitaliteit.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete

De Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete bloeit . 

De Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Radijs IJskegel, Langete vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.