Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie

Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie groeit oogsten: augustus-oktober. Deze Pompoen wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie

De Pompoen Turkse Muts Aparte is een uniek en opvallend product dat zowel esthetisch als heerlijk is. Deze pompoen is afkomstig van zaden van betrouwbare en gecontroleerde oorsprong, zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Onze zaden worden zorgvuldig geselecteerd uit een breed scala aan leveranciers, waarbij alleen de beste opties worden gekozen. Om ervoor te zorgen dat onze zaden voldoen aan de hoogste normen, ondergaan ze uitgebreide praktijkproeven en testprogramma's. We volgen het kiemresultaat van elke zaadje, vanaf het moment dat ze worden ontvangen tot aan de commercialisering. Als er aanwijzingen zijn dat de kiemkracht van de verpakte zaden om welke reden dan ook niet meer aan de normen voldoet, halen we de betreffende verpakkingen direct uit de handel. Op deze manier garanderen we dat je altijd verse en levensvatbare zaden ontvangt. Naast de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze zaden, is de Pompoen Turkse Muts Aparte ook een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met zijn aparte vorm en elegante uitstraling zal deze pompoen zeker de aandacht trekken. Maar dat is niet alles, want deze pompoen is ook perfect geschikt voor consumptie. Je kunt hem gebruiken in diverse gerechten, zoals soepen, stoofschotels en zelfs zoete lekkernijen. Met de Pompoen Turkse Muts Aparte haal je niet alleen een decoratief element in huis,.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie

De Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie kan je oogsten: augustus-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie bloeit . 

De Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Pompoen Turkse Muts Aparte, sierlijke vrucht, maar ook perfect geschikt voor consumptie vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.