Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Bieslook Rode

Protectate zaden: Bieslook Rode

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Bieslook Rode groeit lente zomer. Deze wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Bieslook Rode

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen, Voorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Bieslook Rode

De Protectate zaden: Bieslook Rode zijn de perfecte toevoeging aan je kruidenverzameling! Deze specerijplant, verwant aan de ui, geeft een vleugje smaak en kleur aan al je gerechten. Met een unieke langwerpige verdikking aan de voet, heeft deze bieslook een prachtige amberkleurige rode tint die je tuin zal opfleuren. Het zaaien van deze zaden is een eenvoudig en plezierig proces. Je kunt beginnen met zaaien vanaf februari tot mei, waardoor je een lang groeiseizoen hebt om van te genieten. Plaats de zaden in goed gedraineerde grond en geef ze voldoende zonlicht. Met de juiste verzorging zal de Bieslook Rode snel ontkiemen en uitgroeien tot een weelderige plant vol met smaakvolle bladeren. Voeg deze Bieslook Rode toe aan je kruidentuin, moestuin of bloempotten en geniet van de vele culinaire mogelijkheden die het biedt. Voeg het toe aan salades, soepen, sauzen of gebruik het als smaakmaker voor je favoriete gerechten. Met de Protectate zaden: Bieslook Rode haal je niet alleen een prachtige plant in huis, maar ook een heerlijke smaakmaker die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Bestel vandaag nog en begin met het kweken van je eigen Bieslook Rode!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Bieslook Rode

De Protectate zaden: Bieslook Rode kan je lente zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Voorjaar, Najaar.

De Protectate zaden: Bieslook Rode bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Bieslook Rode is . Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Bieslook Rode kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Bieslook Rode groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Bieslook Rode vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.