Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Oreganozaden biologisch 0.1 g

Oreganozaden biologisch 0.1 g

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oreganozaden biologisch 0.1 g groeit April - Juni. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oreganozaden biologisch 0.1 g

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Oreganozaden biologisch 0.1 g

Oreganozaden biologisch 0.1 g zijn de perfecte toevoeging aan jouw kruidentuin. Oregano staat bekend om zijn scherpe kruidige smaak en is een onmisbaar ingrediënt in de Italiaanse keuken. Met deze biologische zaden haal je de authentieke smaak van Italië naar jouw eigen keuken. Deze oreganozaden zijn van de hoogste kwaliteit en worden biologisch geteeld, zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Hierdoor ben je verzekerd van een puur en natuurlijk product. Met slechts 0.1 g zaad kan je een heleboel oregano plantjes laten groeien, zodat je altijd verse oregano bij de hand hebt. Oregano is een zeer robuuste plant die gemakkelijk groeit in verschillende omstandigheden. Het is bijna niet vatbaar voor ziektes, dus je kunt er zeker van zijn dat jouw oregano plantjes gezond en sterk zullen zijn. Deze veelzijdige kruidensoort kan gebruikt worden in sauzen, salades, pizza's en nog veel meer gerechten. Met de biologische oreganozaden kan je jouw eigen oogst creëren en genieten van de pure smaak van verse oregano.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oreganozaden biologisch 0.1 g

De Oreganozaden biologisch 0.1 g kan je April - Juni zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Oreganozaden biologisch 0.1 g bloeit . 

De Oreganozaden biologisch 0.1 g is . Heerlijk om mee te koken.

De Oreganozaden biologisch 0.1 g kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oreganozaden biologisch 0.1 g groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Oreganozaden biologisch 0.1 g vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.