Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1

Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 groeit Mei - Juni. Deze Mais wordt maximaal 80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdAugustus - September
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1

De Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van zoete maïs. Deze zaden kunnen in het midden van mei rechtstreeks in de volle grond worden gezaaid op een zaaibed. Na 5-6 weken kunnen de zaailingen op de gewenste plek worden uitgeplant. Om de zoetheid van de maïs te maximaliseren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de bodem een minimale temperatuur van 18°C heeft. Als je een vroege start wilt maken, is het ook mogelijk om de zaden voor te zaaien in een kasje. Op deze manier kun je eerder genieten van de heerlijke zoete maïs. De Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 bieden niet alleen een uitstekende smaak, maar ook een goede opbrengst. De planten groeien uit tot stevige stelen die vol zitten met sappige maïskolven. De zoetheid en frisheid van de maïs maken het een geweldige toevoeging aan zomerse maaltijden en barbecues. Met de Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 kun je je eigen verse maïs oogsten, rechtstreeks uit je eigen tuin. Geniet van de heerlijke smaak en de voldoening van het telen van je eigen gewassen. Bestel vandaag nog deze zaden en geniet binnenkort van de zoetste maïs die je ooit hebt geproefd!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1

De Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 kan je Mei - Juni zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 bloeit Augustus - September. 

De Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 is Mais. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 groeit maximaal tot 80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zaden Suiker mais Tasty Sweet F1 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.