Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Peper Piment d’Espelette Gorria

Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria groeit lente- zomer. Deze Peper wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdlente- zomer
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria

De Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria zijn de ideale keuze voor liefhebbers van pittige smaken. Deze typische Spaanse peper staat bekend om zijn sterke en karakteristieke smaak. Met deze zaden kunt u genieten van een overvloedige opbrengst tijdens de zomermaanden, waardoor u de hele zomer door kunt genieten van heerlijke pepers. Wat dit product echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de pepers te drogen en te malen. U kunt gemakkelijk 20 stuks op koorden hangen om ze te laten drogen. Zodra ze goed droog zijn, kunt u ze vermalen tot een fijn poeder. Hierbij heeft u de keuze om de zaadjes erin te laten of niet. Op deze manier kunt u de fameuze Spaanse peper van Espelette creëren, die vaak wordt gebruikt in de traditionele Spaanse keuken. Met de Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria kunt u uw gerechten een authentieke Spaanse smaak geven. Voeg deze pittige peper toe aan uw stoofschotels, sauzen, marinades of zelfs aan uw favoriete salades voor een heerlijke kick. Verken de wereld van de Spaanse keuken met deze hoogwaardige zaden en geniet van de rijke en intense smaak van de Peper Piment d'Espelette Gorria.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria

De Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria kan je lente- zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria bloeit lente- zomer. 

De Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Peper Piment d'Espelette Gorria vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.