Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer

Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer groeit lente - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdvoorjaar - zomer
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer

"Bescherm uw zaden en geniet van de heerlijke smaak van de Cucamelon Mexicaanse komkommer met Protectate zaden. Deze groene pluksla heeft een blad in de vorm van een eikenblad en is perfect om regelmatig te plukken. Wanneer de sla goed besproeid wordt, groeien de blaadjes telkens weer terug. Deze variëteit is uitermate geschikt voor een mesclun, een mix van jonge bladsla varianten, en kan het hele jaar door worden geteeld in volle grond, met een onderlinge afstand van 20 cm. Het is aan te raden om de zaden te verdunnen wanneer ze te dicht bij elkaar ontkiemen, maar het is niet noodzakelijk om alle voeten vrij te maken. Tijdens warm weer is het belangrijk om frequent en overvloedig te besproeien, afhankelijk van de groei. Om een constante opbrengst te behouden, is het aan te raden om meerdere keren per jaar te zaaien. Bovendien heeft deze sla minder kans om zaad te schieten wanneer het samen met radijzen wordt gezaaid. Bescherm uw zaden met Protectate en geniet van het hele jaar door verse en smaakvolle Cucamelon Mexicaanse komkommersla. Voeg deze unieke groente toe aan uw tuin en ervaar de heerlijke smaak en veelzijdigheid van deze bijzondere variëteit.".

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer

De Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer bloeit voorjaar - zomer. 

De Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Cucamelon Mexicaanse komkommer vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.