Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Vilmorin Spinazie Geant d’ hivers BIO V465B

Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B groeit lente - zomer - winter. Deze wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdoogstbaar vanaf januari
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B

De Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B is een fantastische keuze voor liefhebbers van winterspinazie. Deze hyperproductieve variëteit biedt grote, gladde en donkergroene bladeren die perfect bestand zijn tegen de kou. Zelfs tijdens strenge vorst blijven deze bladeren veerkrachtig en vol smaak, waardoor ze ideaal zijn voor winteroogst. Naast de uitstekende vorstbestendigheid, zit deze spinazie boordevol voedingsstoffen. Het is een natuurlijke bron van ijzer en vitamines zoals A, B, C, E, K en PP. Met elke smaakvolle hap krijg je een gezonde dosis voedingsstoffen binnen, waardoor deze spinazie een geweldige keuze is voor een gebalanceerd dieet. De Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B is niet alleen een smakelijke toevoeging aan je maaltijden, maar ook een duurzame keuze. Deze biologische spinazie wordt geteeld met respect voor het milieu en zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Geniet van de heerlijke smaak en de geruststellende gedachte dat je een positieve bijdrage levert aan het behoud van de natuurlijke balans. Probeer deze winterse spinazievariëteit en ontdek zelf de voordelen van de Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B

De Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B kan je lente - zomer - winter zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B bloeit oogstbaar vanaf januari. 

De Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B is . Heerlijk om mee te koken.

De Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Vilmorin Spinazie Geant d' hivers BIO V465B vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.