Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken

Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken

De Tuin de Bruijn® zaden Koriander zijn een must-have voor liefhebbers van de Mexicaanse en Aziatische keuken. Deze zaden bieden ca. 500 zaden, waardoor je genoeg hebt om jouw gerechten een heerlijke smaakboost te geven. De Koriander zaden van Tuin de Bruijn® zijn bijzonder goed bestand tegen het in bloei schieten, waardoor je langer kunt genieten van een mooi dicht blad en dunne stengels. Dit gewas is zeer gezond en zal je tuin of kruidentuin prachtig opfleuren. Het blad van de Koriander zaden heeft een unieke en frisse peterselieachtige geur, waardoor het onmisbaar is in Mexicaanse en Aziatische salades, soepen en vleesgerechten. Daarnaast worden de zaden gebruikt als specerij met een warm kruidige smaak, perfect voor Europese en Midden-Oosterse gerechten. Met de Tuin de Bruijn® zaden Koriander voeg je een smaakvolle twist toe aan jouw culinaire creaties!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken

De Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken is . Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Koriander- ca. 500 zaden onmisbaar in de Mexicaanse en Aziatische keuken vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.