Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Kropsla Appia

Buzzy Zaden Kropsla Appia

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Kropsla Appia groeit Binnen februari - maart Buiten maart - augustus. Deze Sla wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Kropsla Appia

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdmei - otober
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Kropsla Appia

De Buzzy Zaden Kropsla Appia is een fantastische toevoeging aan uw moestuin! Met dit zadenpakket kunt u in februari of maart beginnen met zaaien onder glas, voor een vroege start van het groeiseizoen. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om half maart tot begin augustus in regels te zaaien. Deze snelgroeiende kropsla is een ware traktatie voor uw smaakpapillen. De malse bladeren hebben een heerlijke, knapperige textuur en een verfijnde smaak. De flinke geel-groene kroppen zijn een lust voor het oog en zullen zeker indruk maken op uw gasten tijdens zomerse salades. Om ervoor te zorgen dat u het hele seizoen kunt genieten van verse sla, raden we aan om elke 14 dagen opnieuw te zaaien. Op deze manier hebt u altijd een constante toevoer van verse, smaakvolle sla in uw tuin. Met de Buzzy Zaden Kropsla Appia kunt u genieten van de voldoening van het zelf kweken van uw eigen groenten, terwijl u ook nog eens een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel zet. Bestel vandaag nog uw zadenpakket en begin met het kweken van uw eigen verse kropsla!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Kropsla Appia

De Buzzy Zaden Kropsla Appia kan je Binnen februari - maart Buiten maart - augustus zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar.

De Buzzy Zaden Kropsla Appia bloeit mei - otober. 

De Buzzy Zaden Kropsla Appia is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Kropsla Appia kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Kropsla Appia groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Kropsla Appia vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.