Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Xotica Spinazie

Buzzy Xotica Spinazie

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Xotica Spinazie groeit . Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Xotica Spinazie

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Xotica Spinazie

De Buzzy Xotica Spinazie is een heerlijke en veelzijdige groente die je zelf gemakkelijk kunt kweken in je eigen tuin. Je kunt de zaden zaaien vanaf half april tot eind juli, direct in de vollegrond. Je kunt ervoor kiezen om de zaden breedwerpig te zaaien of in regels. Als de zaailingen te dicht op elkaar staan, kun je ze eventueel uitdunnen. Het is belangrijk om de jonge planten niet te vroeg te snijden, maar ze de kans te geven om uit te groeien tot stevige planten. De Buzzy Xotica Spinazie heeft een mooie compacte groeiwijze en de afstand tussen de planten moet ongeveer 25 cm zijn. Deze groente is zeer geschikt om te wokken, waarbij de bladeren binnen ongeveer 1 minuut gaar worden gesmoord. De spinazie heeft een heerlijke smaak en kan bijvoorbeeld gecombineerd worden gegeten met pannenkoekjes of Turkse pasta. Met de Buzzy Xotica Spinazie kun je dus eindeloos variëren en genieten van een gezonde en smakelijke maaltijd rechtstreeks uit je eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Xotica Spinazie

De Buzzy Xotica Spinazie kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Xotica Spinazie bloeit . 

De Buzzy Xotica Spinazie is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Xotica Spinazie kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Xotica Spinazie groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Xotica Spinazie vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.