Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa

Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa

De Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa is een unieke toevoeging aan elke moestuin. Met zijn opvallende geelgroene lichtgekroesde bladeren trekt deze pluksla direct de aandacht. Wat deze pluksla echt speciaal maakt, is dat het geen gesloten krop vormt, maar een open bladrozet. Hierdoor kan het blad naar eigen behoefte in gedeelten geplukt worden. Deze pluksla is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. De gele bladeren hebben een heerlijk frisse en knapperige textuur. Ze zijn perfect om toe te voegen aan salades, sandwiches of als garnering bij diverse gerechten. De Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa is een veelzijdige groente die zowel in de zomer als in de winter geteeld kan worden. Naast zijn fantastische smaak en uiterlijk, is deze pluksla ook gemakkelijk te telen. Het zaaien kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van het seizoen. Deze pluksla heeft een goede weerstand tegen ziekten en groeit snel, waardoor je al snel kunt genieten van je eigen verse oogst. Voeg een vleugje kleur toe aan je moestuin met de Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa en geniet van een heerlijke en gezonde toevoeging aan je maaltijden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa

De Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa bloeit . 

De Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Pluksla Australische Gele Lactuca sativa vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.