Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1

Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1

Aantal in verpakking30 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1

De Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1 is een uniek ras dat speciaal is ontwikkeld voor kwekers en tevens zeer geschikt is voor de hobbytuinder. Met zijn indrukwekkende eigenschappen zorgt deze variëteit voor een weelderig en gezond gewas, met reuzen spitskolen die iedereen versteld zullen doen staan. Dankzij zijn krachtige groei en sterke weerstand tegen ziektes en plagen, biedt Murdoc F1 een betrouwbare en succesvolle teeltervaring. De spitskolen zijn groot van formaat en hebben een heerlijk knapperige textuur, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in salades, roerbakgerechten of als smaakvolle toevoeging aan stoofschotels. De Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1 is een uitstekende keuze voor zowel professionele telers als gepassioneerde tuinliefhebbers. Met zijn opvallende verschijning en fantastische smaak zal deze spitskool zeker een blikvanger zijn in elke moestuin of professionele kweekomgeving. Verwen uzelf en uw gasten met deze indrukwekkende groente en geniet van de overvloedige oogst die deze hoogwaardige zaden te bieden hebben.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1

De Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1 bloeit Nvt. 

De Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1 is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1 groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjeband zaden Spitskool Murdoc F1 vind je 30 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.