Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin

Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin groeit oogsten:juni-september. Deze Bieten wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdlente-zomer
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin

De Snijbiet Bright Lights is een absoluut pronkstuk in elke moestuin. Met zijn opvallende gekleurde bladstelen is deze snijbiet een ware blikvanger. Maar niet alleen in de moestuin komt deze prachtige groente tot zijn recht, ook in de bloemenborder of in potten op het terras voegt de Snijbiet Bright Lights een kleurrijk tintje toe. De jonge blaadjes van deze snijbiet zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens heerlijk van smaak. Ze kunnen worden toegevoegd aan salades om een frisse en knapperige textuur te geven. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt om te wokken of te stomen, waardoor ze een gezonde en voedzame toevoeging zijn aan verschillende gerechten. Met de Snijbiet Bright Lights haal je niet alleen een visueel spektakel in huis, maar ook een veelzijdige groente die je culinaire creaties naar een hoger niveau tilt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin

De Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin kan je oogsten:juni-september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin bloeit lente-zomer. 

De Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Snijbiet Bright Lights Gekleurde bladstelen een blikvanger in de moestuin vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.