Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1

Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 125 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1

Aantal in verpakking8 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1

De Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Deze Aziatische snackkomkommer is van tuinderskwaliteit en heeft vruchten die slechts 8-10 cm lang zijn. Ze zijn heerlijk knapperig en hebben een zeer smaakvol vruchtvlees, wat deze komkommer echt bijzonder maakt. Wat deze komkommer nog specialer maakt, is dat hij zeer resistent is tegen meeldauw. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van je planten. Bovendien is de Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 ook geschikt voor teelt in een hanging basket of grote pot. Dit biedt je de mogelijkheid om deze heerlijke komkommers te kweken, zelfs als je geen grote tuin hebt. Met recht kunnen we zeggen dat de Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 een Mini-Mini komkommer is. Deze kleine komkommers zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en smaakvolle toevoeging aan hun maaltijden. Of je ze nu rauw eet, in salades verwerkt of in je favoriete Aziatische gerechten gebruikt, deze komkommers zullen zeker indruk maken op je smaakpapillen. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze heerlijke Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 toe aan je tuin en geniet van de smaakvolle oogst.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1

De Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 groeit maximaal tot 125 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Mini Komkommer Hopeline F1 vind je 8 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.