Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch

Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch groeit Februari - juni. Deze Kool wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch

Aantal in verpakking200 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch

Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch is een fantastisch product voor liefhebbers van biologische groenten. Deze zaden zijn op biologische wijze geteeld, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Met deze zaden kun je je eigen heerlijke koolrabi groente kweken, die zowel gekookt als rauw een ware delicatesse is. De koolrabi vormt een bovengrondse knol, die qua smaak lijkt op bloemkool als het gekookt is, en op selderij als het rauw gegeten wordt. Om de beste resultaten te behalen, kun je de zaden onder glas zaaien op perspotjes van 5 cm. Zodra de zaailingen groot genoeg zijn, kun je ze uitplanten in de kas of in de volle grond. Om ervoor te zorgen dat de knol niet vezelig wordt, is het belangrijk om de plant ruimschoots te voorzien van compost en voldoende vocht. Hierdoor blijft de koolrabi knapperig en smaakvol. Het is ook belangrijk om de knol op tijd te oogsten, zodat hij zijn optimale smaak behoudt. Na het oogsten kun je de koolrabi op een koele plaats bewaren, waar hij vrij lang houdbaar blijft. Om te voorkomen dat de jonge plantjes worden aangetast door koolvlieg, kun je gebruik maken van anti-insectengaas. Dit beschermt de plantjes tegen schadelijke insecten, zodat ze ongestoord kunnen groeien en bloeien. Met Sluis Garden K.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch

De Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch kan je Februari - juni zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch bloeit nvt. 

De Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Koolrabi Lanro Biologisch vind je 200 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.