Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Peper Bhut Jolokia

Buzzy Peper Bhut Jolokia

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Peper Bhut Jolokia groeit . Deze Peper wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Peper Bhut Jolokia

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Peper Bhut Jolokia

De Buzzy Peper Bhut Jolokia is een buitengewone peper die je smaakpapillen op scherp zet! Deze peper behoort tot de top van de heetste pepers ter wereld, met een intensiteit die maar liefst 125 keer heter is dan de bekende Jalapeno peper. Als je van een pittige kick houdt, dan is deze peper absoluut iets voor jou! Deze bijzondere plant kan een hoogte bereiken van 45 tot 120 cm en zal zeker een opvallende toevoeging zijn aan je tuin of moestuin. De Buzzy Peper Bhut Jolokia heeft prachtige rode vruchten die vol zitten met intense hitte en smaak. Met zijn unieke uiterlijk en intense smaak is deze peper perfect om je culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Beginners moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van deze peper, omdat de hitte echt intens kan zijn. Maar voor de echte liefhebbers van hete pepers is dit een ware traktatie! Voeg een beetje Bhut Jolokia toe aan je favoriete gerechten, zoals curry's, marinades of salsa's, en geniet van een explosie van smaak en pit. Durf jij de uitdaging aan te gaan met de Buzzy Peper Bhut Jolokia?

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Peper Bhut Jolokia

De Buzzy Peper Bhut Jolokia kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Peper Bhut Jolokia bloeit . 

De Buzzy Peper Bhut Jolokia is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Peper Bhut Jolokia kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Peper Bhut Jolokia groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Peper Bhut Jolokia vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.