Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1

Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1

Vleestomaat Delizia F1, een fantastische toevoeging aan onze zadenverzameling. Van Hemert & Co, een gerenommeerd merk dat een scala aan producten biedt voor uw zadenbehoeften, presenteert met trots deze sappige en smaakvolle tomaat. Bestel nu 2 stuks van de Van Hemert & Co Vleestomaat Delizia F1 voor de aangegeven prijs en geniet van de voordelen van deze hoogwaardige zaden. Als u meer wilt bestellen, kunt u dit doen in een veelvoud van 2 stuks. De Van Hemert & Co Vleestomaat Delizia F1 is een ware schoonheid uit ons assortiment groentezaden. Met zijn opvallende kleur en stevige structuur voegt hij niet alleen een visueel element toe aan uw tuin, maar ook een heerlijke smaak aan uw gerechten. Deze tomaat is ideaal voor het maken van verse salades, sauzen en soepen. Dankzij de goede kwaliteit van de zaden kunt u met vertrouwen uw eigen tomaten kweken en genieten van de rijke smaak en aroma. Bestel vandaag nog gemakkelijk en voordelig online en laat uw tuin bloeien met de Van Hemert & Co Vleestomaat Delizia F1.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1

De Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1 bloeit . 

De Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Vleesttomaat Delizia F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.