Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi MelanzanaBeauty Aubergine

Franchi MelanzanaBeauty Aubergine

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi MelanzanaBeauty Aubergine groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi MelanzanaBeauty Aubergine

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi MelanzanaBeauty Aubergine

De Franchi MelanzanaBeauty Aubergine is een prachtige toevoeging aan elke moestuin. Deze middelgrote plant is niet alleen krachtig, maar produceert ook grote, glanzende vruchten die zo diep paars zijn dat ze bijna zwart lijken. Met zijn unieke kleur en vorm zal deze aubergine zeker de aandacht trekken. Deze Aubergine heeft niet alleen een opvallende uitstraling, maar biedt ook een heerlijke smaak. De vruchten zijn vlezig en hebben een zachte textuur, perfect om te grillen, bakken of te verwerken in diverse gerechten. Bovendien zit deze aubergine boordevol voedingsstoffen, waaronder vezels, vitaminen en mineralen. De Franchi MelanzanaBeauty Aubergine is eenvoudig te kweken en gedijt goed in zowel volle grond als in potten. Het is een productieve plant die gedurende het seizoen een overvloed aan vruchten zal produceren. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze bijzondere Aubergine zal je zeker verrassen met zijn schoonheid en smaak. Voeg de Franchi MelanzanaBeauty Aubergine toe aan je tuin en geniet van de veelzijdigheid en heerlijke smaak van deze prachtige groente.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi MelanzanaBeauty Aubergine

De Franchi MelanzanaBeauty Aubergine kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi MelanzanaBeauty Aubergine bloeit . 

De Franchi MelanzanaBeauty Aubergine is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchi MelanzanaBeauty Aubergine kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi MelanzanaBeauty Aubergine groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi MelanzanaBeauty Aubergine vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.