Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash

Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash groeit . Deze Pompoen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash

De Franchi Zucca marina di Chioggia pompoen is een uniek en opvallend gewas dat direct de aandacht trekt in elke moestuin. Met zijn groen-grijze kleur en bobbelige schil onderscheidt deze winterpompoen zich van alle andere pompoenrassen. Maar het is niet alleen zijn uiterlijk dat deze pompoen bijzonder maakt. De platronde vruchten van de Franchi Zucca marina di Chioggia hebben een holle basis, wat zorgt voor een extra stevige structuur. Het vruchtvlees is geel-oranje van kleur en heeft een heerlijk zoete smaak. Dit maakt de pompoen perfect voor het bereiden van smaakvolle gerechten zoals pompoensoep, gegrilde pompoen of zelfs pompoentaart. Met zijn goed formaat is deze pompoen ook ideaal voor het maken van decoratieve stukken tijdens de herfst- en wintermaanden. De Franchi Zucca marina di Chioggia pompoen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een waardevol ingrediënt in de keuken. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan je gerechten met deze unieke en heerlijke winterpompoen. Of je nu een ervaren tuinier of een beginnende moestuinier bent, deze pompoen is een must-have voor elke tuin. Bestel nu en geniet van de veelzijdigheid en smaak van de Franchi Zucca marina di Chioggia pompoen!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash

De Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash bloeit . 

De Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Zucca marina di Chioggia Pompoen /squash vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.