Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy KerstomaatCherry

Buzzy KerstomaatCherry

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy KerstomaatCherry groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy KerstomaatCherry

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy KerstomaatCherry

De Buzzy KerstomaatCherry, een ware smaakexplosie in je eigen tuin! Deze heerlijke kleine kerstomaatjes zijn perfect om te kweken, of je nu een ervaren tuinier bent of net begint. Met zijn sappige vruchten en zoete smaak is de Buzzy KerstomaatCherry een absolute favoriet onder liefhebbers van verse groenten. Begin met het zaaien van de Buzzy KerstomaatCherry eind februari in een zaaibakje bij een constante temperatuur van 20°C. Geniet van het proces terwijl de zaden ontkiemen en zich ontwikkelen tot sterke zaailingen. Zodra de zaailingen groot genoeg zijn, kunnen ze worden getransplanteerd naar een kas of buiten onder glas. Dit zorgt voor de ideale omstandigheden om de Buzzy KerstomaatCherry te laten groeien en bloeien. Als je geen kas hebt, is dat geen probleem! De Buzzy KerstomaatCherry kan ook perfect worden gekweekt in potten. Plaats de potten op een zonnige plek op je terras of balkon en geniet van de prachtige groei van deze tomatenplant. Vergeet niet regelmatig water te geven en te genieten van het proces terwijl de vruchten zich ontwikkelen. Voor je het weet, kun je genieten van de heerlijke smaak van je zelfgekweekte Buzzy KerstomaatCherry.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy KerstomaatCherry

De Buzzy KerstomaatCherry kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy KerstomaatCherry bloeit zomer. 

De Buzzy KerstomaatCherry is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy KerstomaatCherry kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy KerstomaatCherry groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy KerstomaatCherry vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.