Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Mariadistel

Kruiden zaden Mariadistel

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Mariadistel groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Mariadistel

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuni - oktober
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Mariadistel

Kruiden zaden Mariadistel zijn de perfecte toevoeging aan jouw tuin. Deze plant, die in Nederland te vinden is als een verwilderde plant en onkruid, zal een prachtige toevoeging zijn aan jouw buitenruimte. Met zijn roodpurperen tot roze bloemen die bloeien op lange, stevige stengels van wel 1 meter hoog, zal het zeker de aandacht trekken. Het donkergroene blad met witte tekening en scherpe punt maakt deze plant ook nog eens een lust voor het oog. Maar dat is niet alles, de zaden van de Mariadistel hebben ook nog eens vele voordelen voor de gezondheid. Nadat de zaadhoofden zijn gedroogd, kan er thee van worden gezet. Deze thee staat bekend om zijn gunstige werking op de lever en het tegengaan van vervetting. Daarnaast wordt Mariadistel ook gebruikt in de Homeopathie als middel tegen galstenen en depressies. Met een hoogte van 100 cm zal deze plant niet alleen een eyecatcher zijn, maar ook een waardevolle toevoeging aan jouw gezondheid en welzijn.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Mariadistel

De Kruiden zaden Mariadistel kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Mariadistel bloeit juni - oktober. 

De Kruiden zaden Mariadistel is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Mariadistel kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Mariadistel groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Mariadistel vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.