Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Peper Cayenne

Buzzy® Organic Peper Cayenne

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Peper Cayenne groeit Voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Peper Cayenne

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Peper Cayenne

Met de Buzzy® Organic Peper Cayenne kunt u uw eigen verse en biologische pepers kweken, rechtstreeks uit uw eigen tuin! Deze bijzondere peperplant groeit snel en produceert heerlijk pittige cayennepepers die perfect zijn voor het kruiden van uw favoriete gerechten. Met de meegeleverde biologische zaden kunt u direct aan de slag met het kweken van uw eigen biologische peperplanten. De Buzzy® Organic Peper Cayenne is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van biologisch tuinieren. Door te kiezen voor biologische zaden en teelt, draagt u bij aan een gezondere en duurzamere levensstijl. Deze peperplant gedijt goed in zowel de volle grond als in potten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Het is een prachtige toevoeging aan uw tuin of balkon en zorgt voor een kleurrijk accent met zijn felrode pepers. Met de Buzzy® Organic Peper Cayenne kunt u genieten van de smaak en de voldoening van het kweken van uw eigen verse pepers, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld. Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen biologische peperplanten en ontdek de heerlijke smaak van zelfgekweekte cayennepepers!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Peper Cayenne

De Buzzy® Organic Peper Cayenne kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Peper Cayenne bloeit Zomer. 

De Buzzy® Organic Peper Cayenne is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Peper Cayenne kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Peper Cayenne groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Peper Cayenne vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.