Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Paper Art Hey Sweetie zadenpakket

Paper Art Hey Sweetie zadenpakket

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Paper Art Hey Sweetie zadenpakket groeit Zomer. Deze wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Paper Art Hey Sweetie zadenpakket

Aantal in verpakking3 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Paper Art Hey Sweetie zadenpakket

Het Paper Art Hey Sweetie zadenpakket is het perfecte cadeau voor alle liefhebbers van aardbeien en exotische smaken. Met dit pakket kunt u uw eigen tropische liefde voor aardbeien laten groeien, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van het milieu. De verpakking van dit zadenpakket is gemaakt van ecologisch papier, dat op zijn beurt weer is gemaakt van 100% plantafval. Hierdoor draagt u niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ook aan het behoud van bomen en bossen. Met een afmeting van 100 x 100 x 20 mm is dit pakket compact genoeg om gemakkelijk cadeau te geven of mee te nemen. Inhoudelijk bevat dit zadenpakket alles wat u nodig heeft om uw eigen aardbeienplant te kweken. Het bevat een kweekzak, waarin u de aardbeien kunt laten groeien. Daarnaast bevat het pakket een grondtablet, zodat u direct kunt beginnen met het planten van de zaden. En natuurlijk bevat het pakket ook een zakje met zaden, zodat u meteen aan de slag kunt met het kweken van uw eigen heerlijke aardbeien. Met het Paper Art Hey Sweetie zadenpakket kunt u niet alleen genieten van de zoete smaak van zelfgekweekte aardbeien, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Geef dit pakket cadeau aan een vriend(in) of trakteer uzelf op een nieuwe groene hobby.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Paper Art Hey Sweetie zadenpakket

De Paper Art Hey Sweetie zadenpakket kan je Zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Paper Art Hey Sweetie zadenpakket bloeit Zomer. 

De Paper Art Hey Sweetie zadenpakket is . Heerlijk om mee te koken.

De Paper Art Hey Sweetie zadenpakket kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Paper Art Hey Sweetie zadenpakket groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Paper Art Hey Sweetie zadenpakket vind je 3 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.